Gudrun

Stuga Gudrun

Stuga Gudruns historia tar sin början en stormig januarikväll och natt 2005.

Ur den förödelse som blev vår verklighet och vårt uppdrag att hantera efter stormen Gudrun, föddes tanken att vända detta till något positivt: "Vi bygger ett hus av det fällda virket!"

Då dess födelse var omkullkastning så är resultatet desto mer fantastiskt, många vittnar om det lugn och den avslappning som huset ger.

Placerad i kanten av en härlig äng med mäktiga ekar, strävsamma enar, ljusa björkar och en mängd blommor ger huset en utgångspunkt till utforskande av den småländska naturen. Om du vill fiska så har du Ärnanässjön 300 m från dörren, den erbjuder predatorfiske i god vattenkvalitet. Här fiskar du gädda eller aborre och skulle du komma hit under augusti månad kan du om du vill, tillsammans med oss, få prova kräftfiske.

 

Altan i väster med trädgårdsmöbler, parasoll och grill. Utsikt mot sjö.

 

Modernt kök

Vardagsrum med utgång mot altan, braskamin och TV.

Stuga Gudrun är ett utmärkt val om ni vill förlägga semestern i södra Sverige. En god utgångspunkt för utforskning av området, om ni så önskar uppleva naturen på plats eller ta er till olika utflyktsmål som Astrid Lindgrens värld i Vimmerby, westernstaden High Chaparral eller Store Mosse.

Det fullutrustade köket inbjuder till matlagning. När du badat i sjön torkas handduken utomhus och på så sätt kommer även det enkla tvättstrecket att bidra till den lantliga sommarkänslan.

Även vintertid är platsen en upplevelse, vi kan givetvis inte garantera is på sjön då detta beror på vädret, men ofta åker vi skridsko och grillar vid sjön någon gång under januari månad. Och i sådana fall finns också möjlighet att angelfiska.

Specifikation

Huset Gudrun

 

Byggt 2006

Boendeyta 83 m²

6 Antal Personer

Naturtomt, 1500 m²

P-plats på tomten

Centralvärme

Golvvärme i badrummet

Altan

 

Utrustning:

Färg-TV

Kök: Varmt och kallt vatten

Diskmaskin

Mikrougn

Kylskåp

Frys, 60 L

El-spis

Köksfläkt

Kaffebryggare

Vattenkokare

Brödrost

Dammsugare

Tvättmaskin

 

Plats utomhus för fiskrensning

Trädgårdsmöbler och grill

Roddbåt

 

Bokning av stuga Gudrun sker antingen genom Novasol eller kontakta oss direkt

Leif & Carina Henriksson, Björnskog Västergård 1, 576 92 Sävsjö, Sweden Tel. +46(0)704563947

email: bjornskog@gmail.com leif@bjornskog.se

Copyright © All Rights Reserved